Mahdollista liikkujille uintiliikunnan kirjaaminen uimahalliisi ja ilmoita hallisi nyt Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen sekä kampanjaan!

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanja on siirtynyt kokonaan mobiiliin ja jatkossa vesiliikunnan harrastajat voivat kirjata uimiaan metrejä ja vesijumppaamiaan tai -juoksemiaan minuutteja älypuhelimen sovellukseen!

Ui Elämäsi Kuntoon -applikaatio on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta. Uimaliitto on tehnyt sovelluksen yhteistyössä Coredo Oy:n kanssa.

Sovelluksen myötä uinnin, vesijuoksun ja -jumpan harrastajat voivat seurata omaa ja myös oman uimahallinsa aktiivisuustasoa sovelluksen kautta ympäri vuoden. 

Nyt on hallien mahdollisuus tulla mukaan, kampanja toteutetaan tänä vuonna marras-joulukuun ajan, tulokset julkaistaan tammikuun 2022 aikana ja samassa yhteydessä toimitetaan halleille dataa kirjatuista metreistä ja minuuteista. 

Liikkujat voivat kirjata suorituksiaan kaikkina kuukausina. Uimahallien kanssa tullaan myös jatkossa toteuttamaan kampanjakuukausia, joissa jaossa on palkintoja niin halleille kuin kuluttajille. 

Osallistuminen ja sovelluksen käyttöönotto on sekä halleille että liikkujille ilmaista, hallit ilmoittautuvat osoitteessa https://www.uielamasikuntoon.fi/uimahalleille/ilmoittautuminen/ 
Halleilta kampanja ei vaadi mitään muita käytännön toimenpiteitä. Ilmoittautumisen jälkeen lisäämme hallin sovellukseen ja sen jälkeen liikkuja voi kirjata suorituksiaan kyseisen hallin alle.

Toimitamme ilmoittautuneille halleille kampanjajulisteen, jossa on perustietoa kampanjasta ja QR-koodi, jolla sovelluksen voi ladata. Toimitamme myös käyttöoppaan liikkujille, jota hallit voivat hyödyntää.

Kampanjaan osallistuvat uimahallit on jaettu vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan, pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit. Kampanjan päätteeksi palkitsemme uintivarustepaketein yhdeksän uimahallia; kussakin sarjassa eniten kilometrejä keränneet hallit, eniten vesiliikuntaminuutteja keränneet hallit ja eniten kävijämäärään suhteutettuja osallistujia keränneet hallit.

Lisätiedot

Sähköposti: uielamasikuntoon@uimaliitto.fi